Pittig met pitjes of liever glad uit een glaasje

Lekker pittig, met de zaadjes of helemaal glad. Mosterd is er in heel veel soorten. Soms is het nóg lekkerder in combinatie met bijvoorbeeld honing. Daar wordt het een beetje zoeter van. Of met knoflook, verrassend zacht. Marne Mosterd heeft er een studie van gemaakt en ontwikkelt het liefst een mosterd met specifieke samenstelling en structuur, passend bij dat speciale gerecht. Of gewoon bij de bitterbal, lekker Hollands.

Marne Mosterd durft de uitdaging aan te gaan om telkens weer met een verrassend mosterdproduct te komen, juist als je denkt dat alle combinaties al zijn ontdekt! Marne Mosterd combineert pittige zaadjes met milde mosterd, maakt Franse mosterd milder en Hollandse mosterd minder zout. Marne Mosterd stopt het in een potje of in een spuitfles, in een tube of een glas. Lees op Marnemosterd.nl alles over de producten die je in de winkels vindt.

Ook vind je op Marnemosterd.nl een heel receptenboek om al die lekkere mosterds te verwerken bij eens iets anders dan een blokje Goudse kaas of een bitterbal, hoewel dat natuurlijk wel nationale favorieten blijven. Van mosterdsoep tot knakbroodjes, van salade tot saus. Met Marne Mosterd voeg je net die extra dimensie toe aan je gerecht.

En net als je denkt dat het niet meer pittiger kán…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *