Marne Honing Mosterdsaus

Het Koninklijke Marnemosterd is een producent en ontwikkelaar van diverse soorten mosterd. Vanuit ons eigen Groningen zijn ze al sinds 1895 actief waarbij ambacht en vakmanschap hoog staan aangeschreven. Vanuit deze visie ontwikkelde ze een vrij nieuwe variant binnen hun mosterdlijn; de Marne honing mosterdsaus.

Mosterdsaus combineert de smaak van mosterd met het gebruiksgemak van een saus. De in een handige 350 ml knijpfles verpakte honing mosterdsaus is zowel zoet als romig waardoor het erg lekker is bij onder anderen vis en belegde broodjes. Maar probeer het ook eens bij een varkenshaasje, kip, beenham of een stukje kaas. Dat zijn combinaties die altijd goed uitpakken. Mosterdsaus heeft niet het ‘scherpe randje’ van pure mosterd en door de toevoeging van de honing krijgt het juist een lekker zoetje in zijn smaak. Hierdoor is de honing mosterdsaus ook geschikt als de basis van een saladedressing. je zal versteld staan van het resultaat.

De gebruikte mosterd is een combinatie van traditionele en Dijonmosterd, een variant waarbij uitsluitend de kern van de bruine mosterdzaadjes worden gebruikt. Een portie van 10 gram mosterd bevat 32 Kcal. Meer informatie over de Marne honing mosterdsaus maar ook over hun geschiedenis en al hun andere producten kan je lezen op de website van Marnemosterd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *