Alles over Marne Franse Mosterd

Marne Mosterd is een oer-Hollands bedrijf dat al meer dan 100 jaar vanuit Groningen hun mosterd maakt en ontwikkeld. En met een wereldwijde verkoop is dat zeker een succes geworden. Bovendien ia Marne mosterd een bedrijf die het predicaat Koninklijk mag voeren.

Franse mosterd is geen beschermde naam en mag dus ook buiten Frankrijk worden geproduceerd. Zo maakt Marnemosterd ook een Franse mosterd voor zowel de consument als voor de horeca. Deze mosterd is een zachte mosterd. Ideaal als je mosterd lekker vind maar het zeker niet al te scherp moet zijn. Er is zelfs een mildere variant verkrijgbaar die nog zachter is dan de normale Marne Franse mosterd. Voor de fijnproever is er de Marne luxe Franse Mosterd die is verfijnd met wijnazijn.

Marnemosterd heeft zijn Franse mosterd op diverse manieren verpakt. Voor de consument is er een tube, een 800-grams knijpfles, een kilo in een glazen pot en speciaal voor de horeca een drie of tien liter emmer. Bovendien is er ook een vrolijke Winnie the Phoo drinkglas die kinderen erg kunnen waarderen. Allemaal heel lekker bij snacks, kaas, rood en wit vlees of een Hollandse stamppot. En behalve erg lekker is mosterd ook gezond. Een portie van 10 gram bevat slechts 12 Kcal en slechts 0,7 gram vet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *